Astazi, 23 Aprilie, 2018
Stiri Radio Iasi

Meteo

Prognoza Meteo

Curs Valutar

1 EUR = 4.4192 RON
1 USD = 4.0244 RON
1 GBP = 6.0097 RON
1 CHF = 4.2309 RON
1 XAU = 157.84 RON

Newsletter


Horoscop

Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti Balanta

 

Sorin Iacob, reales presedinte al Camerei de Comert


Omul de afaceri Sorin Iacob a fost reales in functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie Suceava, in cadrul Adunarii Generale a Membrilor acestei institutii. Sorin Iacob, proprietarul SC Loial Impex Suceava, se afla la cel de-al doilea mandat la sefia acestei institutii.
La Adunarea Generala a Membrilor CCI Suceava au participat personal sau prin delegat mandatat mai mult de jumatate dintre cei 734 de membri cu drept de vot, care intr-o prima etapa au aprobat cu unanimitate de voturi raportul de activitate al presedintelui institutiei din mandatul 2007 – 2011.
La alegerile pentru stabilirea noii conduceri a CCI Suceava, omul de afaceri Sorin Iacob nu a avut contracandidat pentru functia de presedinte, el fiind ales cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat. De asemenea, in posturile de vicepresedinte au fost realesi oamenii de afaceri Viorel Nutu, Nicolae Troase, Teodor Hauca si Mihai Cernisov. Din echipa de conducere a CCI Suceava mai face parte si Marcel Gaftoneanu, care va ocupa functia de director general al institutiei.
Nu in ultimul rand, Adunarea Generala a Membrilor CCI a aprobat cu unanimitate de voturi si componenta noului colegiu de conducere, care reprezinta firme de elita din judetul Suceava, precum si branduri recunoscute la nivel national. De precizat ca firmele ai caror reprezentanti fac parte din colegiul de conducere al CCI Suceava au aproape 20% din produsul intern brut al judetului Suceava si peste 5.000 de angajati.
Colegiul de conducere al CCI Suceava este format din SC Global Design SRL – Florin Croitoru, SC ACET SA – Stefan Groza, Asociatia pentru Turism Bucovina – Constantin Chetraru, Asociatia Produs in Bucovina – Alexandru Scheul, SC Musatinii SA –Geta Apopei, SC Autoservice SRL – Daniel Mitric, SC Bermas SA – Elena Anisoi, SC Betty Ice SRL – Vasile Armenean, SC Calcarul SA – Nicolae Troase, SC Carpathian Springs SA – Stelian Chiforescu, SC Confana Industries SRL – Mihai Cernisov, SC Denis SRL – Ilie Cornea, SC Ecuator SRL – Robert Mihai Croitor, SC Euro Mast Industries – Teodor Hauca, SC Flaga LPG SA – Gheorghe Vasilas, SC General Construct SRL – Viorel Nutu, SC Holzindustrie Schweighofer SRL Radauti – Nichifor Tofan, SC Loial Impex SRL – Sorin Iacob, SC Marelvi Impex SRL – Dumitru Mihalescul, SC Mondeco SRL – Philip Rozopol, RNP Romsilva RA Bucuresti Directia Silvica Suceava – Mihai Mihetiu, SC Samiplastic SA – Riccardo Giannini, SC Shopping City Suceava SRL – Mircea Petrariu, SC SUCT SA – Dumitru Popescu si SC Trust Orizont SA – Ioan Iftode.

 

CCI Suceava, pe locul trei in tara din punct de vedere al membrilor

Sorin Iacob a tinut sa sublinieze faptul ca la mijlocul lunii decembrie 2011, CCI Suceava a ocupat locul al treilea la nivel national din punctul de vedere al dinamicii si numarului de membri, locul noua din punct de vedere al numarului de angajati si locul zece la capitolul executiei bugetare si patrimoniu organizational.
Sorin Iacob a declarat: „Avem convingerea ca vom ramane si pe mai departe principala organizatie a mediului de afaceri din Bucovina si, in speranta unui an mai bun pentru Sistemul Cameral din Romania, profitam de aceasta ocazie pentru a va asigura de intreaga noastra disponibilitate in a identifica si dezvolta proiecte comune, in sprijinul comunitatii de afaceri pe care o reprezentam”.
Sursa: Monitorul de Suceava

Articole recomandate

(UPDATE) Primarul din Rădăuţi,...
Tăriceanu: Suspendarea...
(UPDATE) Primarul din Rădăuţi,...
Apa infestata cu fecale la...
Tezaurul monetar geto-dac de la...
Suceava: Investiţie de 6 milioane...
Suceava: Bunuri accizabile de...
(UPDATE/AUDIO) Femeia din Vama şi...
Suceava: Spitalul Judeţean va fi...
Suceava: O femeie şi fiica ei de...

Adauga un comentariu

Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
cod securitate

Comentarii

Inca nu exista comentarii pentru acest articol.

Citatul Zilei

"Adevărurile fundamentale rămân aceleaşi pentru toate timpurile."
A.D.Xenopol

Poza Zilei

ad xenopol
© 2010 - Radio Iasi Romania