Astazi, 24 Aprilie, 2014
Stiri Radio Iasi

Meteo

Prognoza Meteo

Curs Valutar

1 EUR = 4.4698 RON
1 USD = 3.2292 RON
1 GBP = 5.4255 RON
1 CHF = 3.6632 RON
1 XAU = 133.27 RON

Newsletter


Horoscop

Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti Balanta

 

Repartizarea cadrelor didactice, episodul II


Astazi, are loc cea de-a doua etapa de repartizare pe posturile vacante a cadrelor didactice care au luat minim 5.00 la examenul de titularizare sustinut in acest an. La repartitia de astazi, reprezentantii ISJ Vaslui asteapta aproximativ 330 de cadre didactice, care vor ocupa o parte din cele peste 1.600 de posturi vacante din invatamantul vasluian.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui, doar 134 din cei 291 de candidati care au obtinut note peste 7.00 la examenul de titularizare au optat pentru un post titularizabil. Ceilalti 157 au preferat sa se prezinte in a doua etapa, adica astazi, pentru ocuparea unor posturi pe perioada determinata. Alaturi de acestia, la cea de-a doua repartizare vor putea participa si ceilalti 183 de candidati au primit note intre 5,00 si 7,00. Dupa repartizarea candidatilor care au obtinut cel putin media de repartizare 5,00 la concursul din sesiunea 2013, in ordinea descrescatoare a mediilor, pe posturile didactice pe perioada determinata, pe 16 august, la sediul ISJ Vaslui vor fi publicate listele cu posturilor si catedrele, complete si incomplete, ramase neocupate, precum si listele candidatilor repartizati si cele ale candidatilor ramasi nerepartizati. “Suntem abia la inceput in ceea ce priveste calendarul mobilitatii personalului didactic din invatamantul preuniversitar pentru anul scolar 2013 -2014. In perioada 23-26 august se va face iregistrarea cererilor pentru cadrele didactice care solicita completarea normei didactice sau detasare, precum si a candidatilor care beneficiaza de prelungirea contractului individual de munca pe perioada determinata in anul scolar 2013-2014. Tot atunci se vor inregistra cererile celor care solicita angajare pe perioada determinata in baza notelor de la concursul din sesiunea 2012, de la concursul din iulie 2011 sau de la concursul din iulie 2010, dupa care va urma solutionarea in sedinta publica a cererilor de completare a normei didactice si de detasare, repartizarea catedrelor ramase vacante in regim de plata cu ora. Concret, toate aceste proceduri de ocupare a posturilor se vor finaliza in prima parte a lunii septembrie, inainte de inceperea anului scolar”, a precizat Gheorghe Fluieras, inspectorul pe managementul resurselor umane din cadrul ISJ Vaslui.
Sursa: Monitorul de Vaslui

Articole recomandate

«Mai cu FOLK» la Vaslui
Mandru ca sunt roman!
Mircea Geoana, in vizita de lucru...
Cum sa slabesti eficient dupa...
Ana Birchall, numita inalt...
Onor Maestrului George Tutoveanu
Viteza excesiva a mai bagat patru...
Evaluari dupa modelele testelor...
Cum va fi vremea pana pe 4 mai
PASTELE BLAJINILOR

Adauga un comentariu

Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
cod securitate

Comentarii

Inca nu exista comentarii pentru acest articol.

Citatul Zilei

"De-a lungul secolelor femeile au servit drept ochelari, având însuşirea magică şi încântătoare de a reflecta figura bărbatului de două ori mai mare decât e în realitate."
Virginia Wolf

Poza Zilei

Virginia Woolf
© 2010 - Radio Iasi Romania