Astazi, 21 Iulie, 2019
Stiri Radio Iasi

Meteo

Prognoza Meteo

Curs Valutar

1 EUR = 4.4192 RON
1 USD = 4.0244 RON
1 GBP = 6.0097 RON
1 CHF = 4.2309 RON
1 XAU = 157.84 RON

Newsletter


Horoscop

Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti Balanta

 

Loteria bonurilor fiscale, in a doua zi de Paste


Persoanele care au pastrat bonurile fiscale primite in perioada 2 februarie-28 martie 2015 vor participa la extragerea organizata in a doua zi de Paste, pe 13 aprilie, cu premii totale de un milion de lei, iar datele bonurilor castigatoare vor fi afisate pe site-urile Finantelor si ANAF minim 30 de zile.

Loteria bonurilor fiscale consta in extragerea aleatorie a unui numar cuprins in intervalul dintre 1 si 999 inclusiv, reprezentand valoarea totala a bonului fiscal fara subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adaugata, stabilit prin extragerea succesiva a trei serii de cifre, cuprinse intre 0 si 9, precum si un numar reprezentand ziua emiterii bonului fiscal aferenta lunii sau intervalului pentru care se organizeaza loteria.

La extrageri va fi prezenta o comisie de supraveghere, care va fi formata din reprezentanti ai Ministerului Finantelor Publice, ANAF si Loteriei Romane. De asemenea, vor putea participa mass-media si observatori, in limita spatiului disponibil in locatie, se arata intr-un proiect de ordin al ministrului Finantelor.

Un bon este castigator daca a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care functioneaza potrivit legislatiei, sunt lizibile informatiile, are valoarea totala exprimata in lei, egala cu valoarea extrasa, a fost emis in ziua extrasa si nu are mentionat niciun cod de inregistrare fiscala al cumparatorului.

Rezultatul extragerii va fi postat pe site-urile Ministerului Finantelor si ANAF pentru o perioada de cel putin 30 de zile, iar castigatorii trebuie sa revendice premiul in maxim 30 de zile.
 
Sursa: Monitorul de Botosani

Articole recomandate

Fiscul vrea sa vanda sediile...
Guvernul face reglaje la ANAF
Rabla reporneste la drum
Dobanda cheie, la minimum istoric
Codul Fiscal criticat de specialisti
Contre cu FMI pe tema reducerii...
Codul Fiscal trece de Guvern
Reducerea TVA ar putea fi devansata
Grecia ramane fara bani
Legea conversiei creditelor ii...

Adauga un comentariu

Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
cod securitate

Comentarii

Inca nu exista comentarii pentru acest articol.

Citatul Zilei

"Adevărurile fundamentale rămân aceleaşi pentru toate timpurile."
A.D.Xenopol

Poza Zilei

ad xenopol
© 2010 - Radio Iasi Romania