Astazi, 20 Iulie, 2019
Stiri Radio Iasi

Meteo

Prognoza Meteo

Curs Valutar

1 EUR = 4.4192 RON
1 USD = 4.0244 RON
1 GBP = 6.0097 RON
1 CHF = 4.2309 RON
1 XAU = 157.84 RON

Newsletter


Horoscop

Berbec Taur Gemeni Rac Leu Fecioara Scorpion Sagetator Capricorn Varsator Pesti Balanta

Etichete: gala box, galati, radio iasi, ianuarie 2013

Consiliul Local Galaţi a aprobat finanţarea galei de box profesionist transmisă de Eurosport

(21 ianuarie 2013, ora 17:05) Consiliul Local Municipal Galaţi a aprobat bugetul pentru finanţarea galei de box profesionist transmisă de Eurosport, în care pugilistul gălăţean Cristian Ciocan îşi va apăra titlul european la categoria grea.


Gala de box profesionist programată pe 22 februarie, la Patinoarul Artificial din Galaţi, va avea un buget total estimat la 263.000 euro fără TVA. Biletele vor costa între 50 şi 200 lei.
 
Societatea edilitară Gospodărire Urbană SRL a fost împuternicită să organizeze evenimentul, să încaseze veniturile din sponsorizări, publicitate, vânzarea biletelor şi din alte surse şi să efectueze cheltuielile necesare organizării, prezentând un raport detaliat al acestora.
Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a explicat că gala va promova imaginea oraşului şi a precizat că încasările din televizarea pe plan naţional, bilete şi publicitate vor reveni municipalităţii. 
 
'În plan naţional cel mai probabil televizarea va fi preluată de grupul Intact - Antenele - ceea ce înseamnă o mediatizare nemaipomenită şi reclamă adusă oraşului cu atât mai mult cu cât în transmisia directă a meciului vedetă a lui Cristi Ciocan pe Eurosport vom beneficia de un clip publicitar legat de municipiul Galaţi care va merge în peste 60 de ţări. În plus, emblema municipiului va fi în mijlocul ringului de box.

Toate încasările din bilete, reclamă revin societăţii Gospodărire Urbană urmând ca de aici să se plătească bursele sportivilor, cheltuielile cu deplasarea lor, cazări, sălile de antrenament. Sper ca din bugetul total să nu contribuim cu nimic dacă reuşim să vindem toate biletele, să aducem firme care să sponsorizeze evenimentul, să luăm bani şi din televizarea evenimentului pe plan intern', a declarat, astăzi, Marius Stan.
 
Potrivit hotărârii votate de consilierii locali, în cazul în care veniturile încasate din eveniment sunt mai mari decât cheltuielile organizării, sumele suplimentare devin venit la bugetul local. În schimb, dacă nu se acoperă cheltuielile, municipalitatea va achita diferenţa către SC Gospodărire Urbană.
 
Cristian Ciocan a ajuns campion european la profesionism la categoria grea, versiunea WBO, în luna octombrie 2012. El îşi va pune titlul în joc, probabil, în faţa campionului ucrainean Oleksei Mazâchin, fost vicecampion olimpic la amatori. 
Greul Cristian Ciocan este gălăţean din comuna Pechea, ca şi fostul campion mondial la supermijlocie Lucian Bute.
Sursa: Agerpres

Articole recomandate

Oţelul Galaţi învinge acasă pe...
Jandarmii se încălzesc pentru...
Sârghi mai rămâne cel puţin o...
„Patru din patru” la Cupa...
United a ajuns in careul de asi
Cele mai mici handbaliste de la...
Otelarele au jucat pentru "Didi" la...
Politehnica spera in salvarea de la...
Sezon ratat pentru Otelul
Aproape 80.000 de galateni sufera...

Adauga un comentariu

Nume:
Comentariu:
Cod Securitate:
cod securitate

Comentarii

Inca nu exista comentarii pentru acest articol.

Citatul Zilei

"Adevărurile fundamentale rămân aceleaşi pentru toate timpurile."
A.D.Xenopol

Poza Zilei

ad xenopol
© 2010 - Radio Iasi Romania